luni, 30 august 2010

Mutari in Giulesti

Dupa ce acum cateva saptamani se vorbea de aducerea unor atacanti prin parteneriatul cu Braga, Dinu Gheorghe ne informeaza ca nu mai avem nevoie de atacanti.

In continuare Rapid s-a interesat de romanul Alexandru Maxim de la Espanyol. Formatia spaniola ar fi dispusa la un imprumut si asteapta reactia conducerii giulestene.


Intre timp "Vama" i-a adus lui Sumudica un portughez. Este vorba despre Candido Costa, polivalent in aparare, a mai evoluat la echipe ca Benfica, FC Porto (unde a si castigat Cupa Uefa alaturi de Mourinho in 2003) si Belenenses, proaspat retrogradata in liga secunda din Portugalia. Acesta are 29 de ani si a devenit liber de contract.


Zilele astea tot auzind de transferuri, mi-am adus aminte de un jucator care a evoluat un sezon pe la Poli Iasi (echipa ce a fost exclusa din liga a doua) si se vorbea de un transfer la CFR Cluj. Cred ca l-au achizitionat pana la urma.. Este vorba de Vlad Bujor. Marcase si cateva goluri si ma gandeam ca n-ar strica inca un tanar pe la echipa a doua macar. Oricum, a fost doar o cugetare de-a mea...


FzR!

3 comentarii:

  1. Si eu cred ca era bine sa-l fi luat pe Vlad Bujor..e un atacant tanar ce incepuse sa marcheze la Poli Iasi..si cum noi nu prea marcam...

    RăspundețiȘtergere
  2. vlad bujor a fost transferat in liga a 2 a din turcia

    RăspundețiȘtergere
  3. @marius: nu stiu daca e un pas inainte pentru el. Cred ca mai bine ramanea la noi, in prima liga...

    RăspundețiȘtergere

Comentariile vor fi publicate dupa verificare.