miercuri, 1 septembrie 2010

Ce se mai aude..

E oficial, Candido Costa a semnat pe un an cu optiune de prelungire cu Rapid. Jucatorul evaluat la 1 milion de euro a fost convins in mare parte de fostul sau coleg de la Belenenses si actualul sau coleg de la Rapid, Marcos Antonio.


El va putea sa ne arate ce stie, sambata, ora 18, pe Giulesti, cand se va disputa partida amicala cu Sahtior Donetk. Meciul va fi transmis de sport.ro, conform unui comunicat dat pe site-ul oficial al acestora. Tin sa mentionez ca acesta este primul amical al Rapidului transmis in aces an, multumim! 
Ucrainienii vor veni fara o mare parte din titularii plecati la nationala. Nici Rapidul nu va fi in efectiv complet, Bozovic (Serbia), Herea, Lazar, Roman si Sburlea fiind si ei convocati. 
update* - Marius Constantin a fost si el convocat de selectioner de urgenta din cauza lipsei de solutii, el suplinind absenta lui Dananae, devenit indisponibil.
Sunt curios sa vad ce schimbari, ce tactici va incerca Sumi si gandul meu se duce iar spre meciul cu CFR.

Zilele trecute circula prin presa ceva legat de desfiintarea echipei a doua a Rapidului. Marian Rada plangandu-se prin ziare de asta, a intervenit Dinu Gheorghe care a facut lumina. Rapid II nu se desfiinteaza, in schimb multi jucatori vor pleca la Poli Iasi si vor evolua in liga a 2-a, iar restul lotului va fi completat de juniori.
E bine pentru baietii de la echipa secunda ca vor acumula ceva experienta in liga a doua. Pe urma se vor intoarce poate la prima echipa cu meciuri in picioare.

Se mai vorbea de niste plecari ale lui Bozovic si Spadacio (care au zisa ca vor sa-si incheie cariera la Rapid). Imbecilitati fara margini, care nici nu merita discutate.


FzR!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile vor fi publicate dupa verificare.