luni, 20 septembrie 2010

Taking a break...

 

Iata ca am reusit sa revin printre picaturi si sa mai postez ceva. . Pe aceasta cale imi cer scuze tuturor cititorilor mei pentru lunga mea absenta, ce se va mai prelungi din pacate inca ceva timp. Cam atat despre asta sper sa ma intelegeti.


Rapiduletzul nostru a batut CFR-ul si a facut o remiza cu Craiova cat timp am lipsit. 4 puncte importante obtinute pe merit, datorita muncii si daruirii care incepe sa apara tot mai des la echipa, ceea ce e imbucurator. Mi-au placut meciurile, mi-a placut si de Cassio care vad ca porneste si el, mai greu e adevarat, dar mai este destul timp sa arate de ce era poreclit "Mitraliera" in Portugalia.
In Cupa Romaniei ne va vizita (pentru a nu stiu cata oara, ar fi interesant de aflat), Petrolul Ploiesti. Un meci cu traditie care va fi bun inaintea celui cu Branesti. Maine, pe Sport.ro, la 20:30, vor avea si rezervele sansa sa-l impresioneze pe Sumi, placut sper eu.


Atat si despre Rapid, ar mai fi multe de spus dar in acest moment ma supun timpului, asa ca dragi rapidisti, fie ca data viitoare sa postez cu Rapidul in optimi si cu 18 puncte in clasament.


Numai bine!


FzR!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile vor fi publicate dupa verificare.