duminică, 8 august 2010

Egal sufocant

 


0 - 0 din nou. Incep sa ma ingrijorez, poate e prea devreme. Totusi sa nu dai niciun gol in doua etape inseamna ca sunt niste probleme in atac. Fata de meciul cu Urziceni, Cassio mi s-a parut cu o idee mai activ, insa tot nu avea ce sa caute titular atata timp. Dupa parerea mea, s-a simtit lipsa lui Cesinha. N-ar trebui sa se intample asta pentru ca Rapid nu sta in el, cu toate acestea eu nu cred ca brazilianul rata ocaziile lui Bozo, sau macar juca altfel acele faze.

Otelul a inceput sa traga de timp de prin minutul 60. Dorinel a spus de fapt clar inainte ca isi doreste un egal. L-a obtinut, dar n-a reusit-o printr-un joc frumos, de posesie, cu ocazii. S-au tavalit tot meciul, l-au fragmentat si cum spunea si M. Constantin la finalul meciului "sunt niste asasini ai fotbalului".


Cu Dinamo va fi altfel, sunt sigur. Se va juca deschis, vor exista goluri. Consider ca daca Rapidu' va pleca neinvins din Stefan cel Mare, ar fi un rezultat bun care ne-ar mentine in continuare in varful clasamentului. Iar in meciurile viitoare suntem obligati sa batem.


Roman s-ar putea sa rateze meciul cu cateii din pricina unei accidentari. Oricum daca era apt juca pentru nationala. Tot pentru nationala ar putea juca si Bornescu, acesta fiind convocat de Razvan pentru meciurile de pregatire ale Romaniei. Parca vad ca va apara Coman in locul lui meciul urmator.


Sper ca in viitorul apropiat sa mai miste totusi niste transferuri "Dinoasca" (cum ii zice Mitica). Cassio inca nu e pregatit, Sburlea are fluctuatii in joc, Herea mai are de lucru si Raduta....nu stiu poate pleaca la Dnepr aia.
Cum ii mai spuneam cuiva, eu l-as lasa si pe 150.000 daramite pe un milion jumatate de euro..


Pe langa acest egal sufocant si la propriu si la figurat, cel mai important e sa facem un meciu bun cu Dinamo, sa ne vedem de treaba si sa-i lasam pe-alde Pitzi-Taka sa demisioneze, pe-alde nenea Iancu sa-i bata pe Manchester City si tot asa...


FzR!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile vor fi publicate dupa verificare.