duminică, 1 august 2010

Remiza alba

0 - 0 scurt. N-am vrut sa scriu aseara la cald pentru ca eram prea nervos. Pe un teren prost, prin care s-a incercat impiedicarea combinatiilor noastre si indeplinirea obiectivului lor (egalul), Cesinha a reusit sa-si faca rost de o entorsa (sper sa fie doar atat) la glezna dreapta, iar in cazul lui Marius, cred ca e ceva mai putin grav. Spre final am fi putut marca, dar Unirea juca la un moment dat un 5-4-1. Jucatorii au incercat, n-am ce sa zic. Si Sumi a incercat ceva prin titularizarea lui Cassio, dar nu prea i-a iesit, sigur, brazilianul e inca la inceput..




Prin urmare, sa-i luam in ordine:


M. Bornescu - nu prea a avut ce sa apere, in schimb am observat o multime de pase cu mana, renuntand la degajarile care nu prea ii ieseau. A incercat de cateva ori dar a nimerit dupa poarta Unirii..


Rui Duarte - nu s-a remarcat, dar a avut cateva schimbari de directie bune si isi depasea de multe ori adversarii in viteza..


M. Constantin - n-a apucat sa arate mare lucru, insa s-a vazut ca era sigur pe el si juca simplu. Pacat ca s-a accidentat, nu stiu daca o sa apuce meciul cu Otelul..

M. Antonio - fundas bun, demult avea Rapidu' nevoie de unul ca el, seamana un pic cu J.P. Andrade. E puternic si sare si bine la cap. A oprit majoritatea actiunilor adverse..


M. Ezequias - nu prea a miscat, n-am ce sa zic de el..


M. Roman - m-a enervat rau, poate a fost si din cauza gazonului dar nu stiu daca a dat vreo centrare buna. Il asemana cineva cu Nicolita. N-a fost chiar asa, dar oricum a alergat destul de mult si fara prea multe rezultate. Personal, asteptam mai multe de la el. Poate in meciul cu Galati...


C. Lazar - nu s-a evidentiat, dar a recuperat niste mingi si a furnizat cateva pase bune..


J. Spadacio - a jucat binisor, a dat centrari de calitate, a combinat. Sumi l-a folosit pe un post in care nu putea sa urce des in atac..


C. Cesinha - incepuse bine, si-a dat drumul la joc si s-a vazut absenta lui si cred ca o sa se vada si in meciurile viitoare cat o sa stea pe bara, pacat..


S. Sburlea - n-a mai fost acelasi Sburlea din meciul cu Vaslui. E adevarat, nici nu a jucat multe mingi, dar astept si de la el mai multe pe viitor.. 

V. Cassio - mai are mult de lucrat, nu stiu de ce l-a lasat Sumudica tot meciul in teren. Are in schimb stilul acela brazilian si stapaneste jocul aerian. Cam atat pana-n prezent, mai are de muncit..

Rezervele care au mai evoluat:

Herea nu a aratat mare lucru nici el, pozitia pe care a jucat l-a incomodat probabil. 

Glauber nu m-a impresionat, a avut cateva intrari imprudente, dar si-a facut datoria si s-a impus prin fizicul sau.

Bozovici a facut si el ce-a putut, n-a avut nici el o evolutie excelenta, dar s-a integrat bine si a avut cateva incursiuni periculoase pe benzi.


Poate am fost cam acid in caracterizari, dar probabil jocul unor anumiti jucatori m-a facut sa cred ca nici ceilalti n-au facut cine stie ce.. 
Per total, a fost bine. Imi pare rau de accidentari si sper ca jocul echipei sa creasca meci dupa meci.

Update* - Cesinha are entorsa de grad II si va sta pe bara o luna, ratand meciurile cu Otelul, Dinamo, Gaz Metan si Bistrita. Marius Constantin are entoarsa de gradul I si va reveni pana la meciul cu otelarii.

FzR!



Un comentariu:

  1. Mie mi-a placut meciul, desi nu mi-a placut scorul :)
    Cei de la Unirea parca au jucat K1..
    Sper sa-si revina Cesy.. avem toata increderea in el!

    RăspundețiȘtergere

Comentariile vor fi publicate dupa verificare.