vineri, 1 aprilie 2011

Sumi, ne miscam si noi mai cu talent?

Dupa un mini-cantonament in Turcia (netelevizat, la ce va gandeati?), in care a fost "0" (0-0 cu locurile 9, respectiv 12 din Turcia), Rapidul intalneste duminica, 3 aprilie, 20:30, la Digi Sport formatia Gaz Metan Medias. Daca bateam cu Bistrita, normal si oarecum logic, as fi fost optimist acum, nici nu mai stiu ce sa cred, dar oricum, daca ar fi sa o luam valoric, Rapidu' este peste, dar stim prea bine ca asta nu conteaza aproape niciodata.


De nationala, ce sa mai zic, nimic... Cred ca "nimicul" caracterizeaza cel mai bine in acest moment Romania.
La fel de putin vreau sa comentez si de fazele cu Sumudica si Constantin, intr-adevar, e condamnabil ca 2 oameni teoretic civilizati, aflati la o echipa cu prestigiu isi vorbesc in asemenea hal si mai au un pic si trec si la bataie. Dar, in fine, nu mai pot cu asta, se discuta in continuu, sa-si ia fiecare pedeapsa si pa! Iar Sumi, pe langa faptul ca nu mai face nimic la echipa, isi mai baga nasul si-n alte treburi...


A revenit Rui Duarte sa "ne salveze". Eu as vrea sa-i pot da dreptate.
Pana una-alta, sa vedem ce facem duminica. Daca izbutim sa invingem, dam dovada ca mai putem emite pretentii la Europa, doar atat!

FzR!

2 comentarii:

  1. rapidul nu poate invinge mediasul.are invidualitati nu echipa.acolo pustai a facut o echipa foarte buna

    RăspundețiȘtergere
  2. @TANO: Asa este, e foarte greu sa invingi Mediasul. Nu degeaba sunt pe locul 6, in fata noastra. Muncesc, isi vad de treaba, sunt un grup unit care se bucura cand castiga si isi pleaca capul cand pierd, sunt luptatori pe teren, nu se gandesc prea mult la bani (oricum salariile de acolo nu se compara cu cele din Giulesti) si joaca un fotbal cat mai bun. Cat despre Pustai, cu parere de rau pentru Sumudica, e peste cel din urma, dar, bun, rau, e al nostru si-l sustinem pana la capat. Daca Rapidul ar avea coeziunea si "smerenia" Gazului, eu zic ca ar lua campionatul la pas cu lotul actual. Dar stiti cum e, mai incercam si la anul! FzR!

    RăspundețiȘtergere

Comentariile vor fi publicate dupa verificare.