miercuri, 6 aprilie 2011

Etapa 24


 DUELUL VISINIU
JOI, 7 Aprilie
21:30
Digi Sport 

 FzR!

ACTUALIZARE:
CFR Cluj - RAPID 0-1
Rapidului, i-a luat mai mult pana "si-a intrat in forma" si a fost in pericol de a primi gol in startul partidei prin transversala lui Bus. Pe masura ce trecea timpul, insa, giulestenii au castigat posesia si au preluat incet, incet, fraiele partidei. Singurele emotii fiind la fazele fixe avute de clujeni.
Per total, nu a fost un meci extraordinar, dar, de data aceasta, Rapidul a stiut sa gestioneze rezultatul si sa tina de balon. E o victorie pe merit, cred eu, chiar daca cele 3 puncte ne-au fost aduse de catre reusita de la 25 de metri a lui Spadacio.
Tin sa-i remarc pe Marcos Antonio si pe Straton, care au facut un meci excelent. Tanarul nostru portar a avut o evolutie buna care s-a finalizat prin lacrimi in sfarsitul meciului. Mi-ar placea sa-l vad si la Craiova.
Sa nu uitam sa-i felicitam si pe suporterii Rapidului, care au fost admirabili, ca de obicei, dealtfel. I-au acoperit pe  cfr-isti.

Cam atat pentru astazi. Vin oltenii in Giulesti si nu trebuie sa scapam vreun punct. Daca nu invingem, degeaba am mai batut CFR-ul. Pe data viitoare!

FzR! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile vor fi publicate dupa verificare.