luni, 4 aprilie 2011

La noi ca la nimeni!

 

Am "asistat" la vanzarea drepturilor de televizare a meciurilor din Liga I pentru sezoanele 2011-2013. O organizare mai proasta ca cea de acolo, nu cred ca mi-a mai fost dat sa vad. Mitica nu stia ce vinde, aia, "oamenii juridici" imparteau teancuri de foi prin sala, iar licitatia in sine a durat 3-4 minute.
Deznodamantul fiind cumpararea de catre Digi, Antena 1 si Romtelecom (Dolce) a cate un pachet de transmisii fiecare.


Multor cluburi le va fi foarte greu sa mai supravietuiasca efectiv, Dinu Gheorghe, resemnat, a zis si el ca "tot e bine ca, vine mai multa lume la stadioane". Asa este, oamenii sunt indemnati acum sa mearga la meci, dar conform ultimelor evenimente financiaro-economice, conducerile cluburilor vor fi nevoite sa schimbe si ele tariful. Mitica a zis ca mai face el o licitatie, dar oricum tre' sa lase din pret.


Ma rog, a fost o "bajbaiala" de nivel inalt. Cum sa zici tu, ca presedinte, "ne-ati tras-o de data asta! dar cine rade la urma rade mai bine!"? Or fi sirete si televiziunile astea, or avea si ele strategii de marketing, or avea si ele o limita a bugetului, nu zic, dar Dragomir trebuia sa aiba alta pozitie. Parea asa, un "terchea-berchea", care habar n-avea ce face el acolo.


In concluzie, vor fi doar 3 meciuri pe etapa conform evenimentelor de astazi. Ramane de vazut ce ne mai pregateste Liga.


FzR!

Un comentariu:

  1. felicit televiziunile pentru aceasta abordare. pretul era prea piperat pentru un fotbal de maidan la care nu se uita nici dracu.A1 a renuntat la meciul u cluj-dinamo sa poata lupta cu PRO TV la concurenta. la ce pret vrea mitica RCS-RDS achizitioneaza spania, italia si anglia. lumea s-a saturat de circ, intra pe net vede rezultatul si prefera sa vada fotbal din alte campionate

    RăspundețiȘtergere

Comentariile vor fi publicate dupa verificare.