joi, 21 aprilie 2011

Etapa 28

Astra - Rapid
Vineri, 22 aprilie
Digi Sport
20:00

Departe de scandaluri si abandonuri, maine, Rapidul intalneste Astra. Urmeaza o serie de meciuri capitale pentru locurile de Europa. Oportunitatile de a le lua fata celorlalte contracanditate nu trebuie ratate. 

Satul de atatea dezbateri pe seama plecarii lui Spadacio, evit sa mai accentuez si eu incompetenta conducerii..

Incerc sa-mi indrept toata atentia asupra partidei, acest lucru ar trebui sa-l faca si restul jucatorilor, nu sa umble cu ochii dupa bani. In fine, ar fi minunat daca am putea invinge.

Sunt curios daca mai reuseste Sumi sa-i remonteze si de data aceasta pe "elevii" sai.
Spadacio a plecat acasa, Rui Duarte e suspendat, Marius Constantin se pregateste cu echipa a doua, iar Sburlea, Cassio şi Cesinha sunt accidentati. Aceste probleme de lot l-au determinat pe Sumudica sa-i convoace de urgenta pe Ciolacu si Alex Ionita (16 ani, nu e neamtul :D ) de la echipa a doua.
PS. Vreau sa-l revad pe Herea, pe vechiul Herea.. 


FzR!


*OFF-Topic: Am vazut ce-a mai facut si Sapunaru, in meciul cu Benfica. Nu trebuia sa reactioneza asa. Cristi e un jucator la care am tinut si la care tin inca de pe vremea primelor sale meciuri in tricoul alb-visiniu. E trist ca nu se poate stapani, e deja la a doua iesire de acest gen. Sa vedem ce masuri se vor lua.

ACTUALIZARE: 
Nu prea am ce sa scriu, dupa ce am vazut acest meci. 0-0, fotbal, putin spre deloc. Cateva ocazii si cam atat. Herea, la fel.. Asteptam un meci mai bun pe Giulesti cu Sportul.

 

Pana atunci, numai bine, sarbatori fericite alaturi de cei dragi, sanatate si impliniri, tuturor!

FzR! 

2 comentarii:

  1. Imi este foarte frica de acest meci, mai ales ca acum jucatorii s-au revoltat.

    RăspundețiȘtergere
  2. @torcida23: Da, va fi foarte greu. Am vazut ca sunt probleme de lot, Sumi a convocat 2 tineri la prima echipa. As vrea sa-l vad pe Ciolacu, macar cateva minute. Mai vedem...

    RăspundețiȘtergere

Comentariile vor fi publicate dupa verificare.