vineri, 26 august 2011

Suntem in grupe!


Aste e tot ce conteaza. Pentru cei care mai aveau indoieli, Rapid a demonstrat ca are maturitate in joc. Sunt insa cateva capitole care trebuiesc imbunatatite.

Sa incep direct:
- Surdu, caruia parca ii e teama sa suteze la poarta, a avut cateva faze in care putea sa inscrie, dar a preferat sa intoarca cu o pasa aiurea. In rest, s-a descurcat, pasa de gol.
- Pancu, tot respectul pentru el, a marcat si aici, trage echipa dupa el, insa personal nu accept ca un atacant de talia lui sa rateze singur cu portarul. Cine nu transforma un duel 1 vs 1, mai ales intr-un meci cu importanta acestuia, ori are mult ghinion, ori exista sincope in jocul lui.
- Coman, a gafat din nou la golul egalizator, la fel cum a gresit si la sutul lui Mila din tur. Nu este admisibil ca la o minge venita la semi intaltime, pe coltul scurt, de la o distanta mare, sa nu fie parata de un portar cu experienta, ca Dani Coman. Poate a venit si randul lui Straton, ce ziceti?

Si ultimul lucru de care sunt suparat este faptul ca am fost egalati pe final. Ne-am relaxat, nu am mai avut aceeasi concentrare, ceea ce la asemenea meciuri este vital si conteaza foarte mult. Puteam sa aducem 6 puncte Romaniei si puteam sa iesim cu mai multa glorie din play-off. Dar, important e ca am reusit calificarea, e bine si asa.

Astazi va avea loc tragerea la sorti pentru grupe, va incepe la ora 14, in direct pe toate televiziunile de sport dar si pe site-ul Uefa. Suntem in urna a 3-a valorica, ceea ce nu impiedica echipele tari sa acceada in aceeasi grupa cu noi. Vom vedea, sa speram la adversari normali (usori nu mai poti intalni in faza grupelor).

Hai Rapid!

Un comentariu:

Comentariile vor fi publicate dupa verificare.