duminică, 21 august 2011

Rapid - Concordia Chiajna

Astazi, 21 august, Rapid va disputa meciul din etapa a IV-a a Ligii I in compania celor de la Concordia Chiajna.
Meciul va fi in direct de la ora 19:30 pe Dolce Sport.


Echipa este datoare sa invinga pentru a aborda returul cu Slask cu un moral bun, dar si pentru a se mentine in fruntea clasamentului.

Hai Rapidu'!

ACTUALIZARE:

Dupa un meci cu foarte putin fotbal, Rapid a reusit sa se impuna cu 2-0 prin experienta si determinarea lui Pancu. Am avut nevoie de 2 oameni in plus pentru a reusi sa marcam, dar ceea ce conteaza este ca am urcat in clasament cu aceste puncte.

Tudor a facut un arbitraj bun dar a acordat si o caruta de galbene (unele ulterior transformandu-se si in rosii).
Pentru cei care afirma ca Rapid s-a descurcat mai greu pentru ca au jucat rezervele, tin sa le spun ca nu sunt de acord cu ei. Din punctul meu de vedere, la Rapid, nu exista rezerve, toti sunt titulari, iar rotatia jucatorilor, cu titularizari in functie de forma mai buna sau mai rea a  baietilor este in concordanta cu valoarea si sistemul lotului, pe care l-a modelat Razvan Lucescu.

Cateva aprecieri asupra unor jucatori:
Cretu a urcat foarte bine, s-a descurcat dupa parerea mea. La fel si Glauber, a fost sigur si a jucat simplu. Ezequias si Roman au "transat" echipa Concordiei cu raidurile lor. Apostol continua sa execute fazele fixe. Nu inteleg de ce. Din 3 lovituri libere, una a fost in zid, una peste poarta si la alta a pasat inapoi. Pancu, magistral. Surdu, sa mai exerseze duelurile 1 vs 1, sa-ti mai tempereze limbajul, si in general sa mai invete nitel fotbal.

Datoria catre CS Rapid, se pare ca a fsot achitata si vom reveni pe Giulesti in cel mai scurt timp.
FzR!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile vor fi publicate dupa verificare.