miercuri, 17 august 2011

Back in business

Iata lotul Rapidului pentru sezonul 2011-2012 dupa trasnferurile intersezon:

Portari:
Dani Coman, Virgil Draghia (echipa a 2a), Catalin Straton, Urko Pardo (intors dupa imprumutul grecilor).
Fundasi:
Glauber Berti, Vladimir Bozovic, Ovidiu Burca (transferat Poli Timisoara), Valentin Cretu (imprumutat Concordia Chiajna), Rui Duarte, Marcos Antonio, Cristian Oros (transferat liber de contract), Ezequias Melo.
Mijlocasi:
Dan Alexa (transferat liber de contract), Iulian Apostol (transferat liber de contract), Ciprian Deac (imprumutat Shalke 04), Nicolae Grigore, Stefan Grigorie, Ovidiu Herea, Alexandru Ionita (echipa a 2a), Daniel Pancu, Mihai Roman, Filipe Teixeira (liber de contract).
Atacanti:
Sabrin Sburlea, Romeo Surdu (liber de contract), Cassio Vargas.

Antrenor principal - Razvan Lucescu
Antrenor secund - Marian Rada

In urma stagiilor de pregatire din Austria si Estonia, s-au obtinut rezultatele:

Primul cantonament:
RAPID - Karpaty Lvov 1 - 2
RAPID - Maccabi Haifa 1 - 0
RAPID - Austria Viena 2 - 1

Locul 2 la Salzburgenland Cup 

Al doilea cantonament:
RAPID - Wisla Cracovia 2 - 0
RAPID - Genk 2 - 1

Locul 1 la Estonian Football Asociation Cup 2011

Alte amicale:
RAPID - Dinamo Moscova 0 - 1
RAPID - Dunfermline 4 - 1

- S-au remarcat: Valentin Cretu, Ciprian Deac, Mihai Roman, Dani Coman, Ovidiu Herea.

- Dupa primele 3 etape, Rapidul este clasat pe locul 3, cu 6 puncte, golaveraj 4-2. (3-0 cu Vaslui; 0-2 cu U Cluj; 1-0 cu Petrolul). - Razvan Lucescu inca mai lucreaza in alcatuirea unui lot principal, echipa mai avand de trecut cateva stadii de omogenizare. Pana in prezent, au aparut modificari in aparare (Glauber/Cretu) si in linia mediana (Teixeira). Evolutii bune au avut Daniel Pancu, care a reusit sa aduca 3 puncte cu ploiestenii, Teixeira care a revenit intr-o forma buna, dar si Dani Coman, titular meci de meci.

- Problema stadionului Giulesti este pe cale sa se rezolve dupa cateva interventii repetate din partea suporterilor, presedintelui, dar si a Clubului Aristocratic Rapid. Se pare ca George Copos va achita datoria catre C.S. Rapid si situatia va reveni la normal in cel mai scurt timp.

- Maine, 18 august, Rapid disputa prima mansa a play-off-ului cu Slask Wroklaw (ora 21:00). Partida se va disputa in Polonia, iar returul este programat pe Dan Paltinisan (Timisoara) pe 25 august. Ambele meciuri vor fi transmise de TVR1. Dubla cu polonezii conteaza pentru calificarea in grupele Europa League.

* Pentru acest meci am pregatit ceva pentru toti rapidistii ce vor sa fie alaturi de echipa si de alti suporteri. Voi reveni cu un post asupra acestui aspect.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile vor fi publicate dupa verificare.