luni, 6 septembrie 2010

Amicale, nationala si alte miscari

In timp ce echipa locala (Vaslui), se chinuie sa-si stranga toti jucatorii la un antrenament, Rapiduletzul a pregatit meciul cu CFR in compania lui Lucescu & Company.
(Meciul se gaseste integral pe Filelist. Deocamdata este freelech. 10x Up!)


A intrat si Frunza, care a recunoscut ca n-are nicio treaba cu Rapidul, dar vrea ca acest club sa castige din concurenta sa cu Cesinha, ceea ce e bine si poate ca va mai sclipi si el cand va fi nevoie.

Cu Sahtiorul e prima infrangere in care nu pot reprosa nimic, nimanui. Bine, poate doar lui Cassio, Coman, Dobroiu, dar ei nu se pun, pentru mine, cel putin deocamdata.
Per total, echipa s-a descurcat si chiar daca tabela a aratat la final 1 - 2, cred ca nu ne-am "facut de ras" si l-am satisfacut si pe Dinu Gheorghe.
In afara de jucatorii mentionati mai sus, echipa a aratat bine, cu un plus pentru Spadacio, Cesinha, Ezequias si nou-venitul Costa. Cam atat despre evolutii. A fost un meci de pregatire bun, in care am experimentat si "altceva". Oricum meciul cu CFR va fi altfel, cu unele surprize in primul 11 poate. Who knows?

Si ca sa nu mai aduc vorba de celalat Luce in alta postare, voi spune cateva lucruri aici:
N-am asteptat niciodata mai mult de la nationala si m-am obisnuit demult cu ideea ca n-o sa ne calificam prea curand. Inainte de meciul cu albanezii chiar vorbeam cu prietenii ca un egal n-ar fi surprinzator..

Despre faptul ca steaua isi duce echipa a doua la urziceni (am renunatat sa mai scriu numele acestei echipe cu litera mare), eu zic ca ne meritam soarta intr-o anumita proportie. La fel cum am incercat noi sa facem smecherii si sa aducem jucatori de la echipe infiintate in mijlocul campionatului asa si ei fac un lucru perfect legal si imprumuta sau transfera definitiv, nu mai conteaza, atatia jucatori la unirea.
E adevarat, prin "miscarea" asta, becali si stana lui ne arata din nou, pentru a nu stiu cata oara, dovada ca ei nu au nicio fel de onoare, respect si alte lucruri care nici nu mai merita pronuntate sau asociate cu cei de acolo. Dar stati, Mitica a zis ca va fi "cu ochii pe ei"!! Nu-i asa ca v-ati linistit? ....

FzR!

Un comentariu:

  1. Mie mi-a placut cum a jucat Frunza.. E un debut reusit pentru el.. cred.
    Si mie mi-a placut meciul si nu am nimic de reprosat. Asteptam sa vedem ce vor face cu Clujul

    RăspundețiȘtergere

Comentariile vor fi publicate dupa verificare.