sâmbătă, 25 iunie 2011

88. E cu noroc?

Iata ca batranul nostru RAPID a mai pus o caramida la zidul vietii. Astazi, ca in fiecare an, este o zi speciala pentru toti rapidistii ce se mandresc cu sangele visiniu ce pulseaza prin corp, facanu-ne "parte" din RAPID. Suntem o familie, una fericita, unita, ce-a fost si va fi alaturi de club.


Sa ne incurajam Rapiduletzul si sezonul acesta si sa speram ca valori ca Lucescu, Pancu, Rada vor trezi din nou sentimentul de campioni din inimile noastre.


 

La multi ani, RAPID, la multi ani, rapidisti!



4 comentarii:

  1. Buna
    Multuemsc mult pentru raspuns chit ca este negativ.
    Bafta multa anul asta- caci aveti sanse mari sa castigati campionatul si cred ca Lucescu ar merita lucrul acesta (macar pentru punctele pe care le-a adus pentru coeficientul UEFA ca sa nu mai zic ca a dus Rapidul pana in sferturi).
    Bafta multa

    RăspundețiȘtergere
  2. @Iasi, 13 iulie:
    Va salut!

    Imi cer scuze pentru intarzierea raspunsului meu, insa am fost foarte ocupat in ultima vreme.

    Am analizat propunerea dumneavoastra, va felicit pentru munca pe care o depuneti cu site-ul, insa sunt nevoit sa va refuz politicos din cauza faptului ca mi-am propus ca pe blogul meu sa existe doar lucruri legate de Rapid, sau de sport in general. Nu as vrea sa ies din aceasta arie pe care mi-am stabilit-o.

    Va multumesc foarte mult pentru propunere.
    Imi pare rau.
    Numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  3. @Iasi, 20 iulie:

    Multumim, la fel si dumneavoastra!

    Toate cele bune!

    RăspundețiȘtergere
  4. @Anunturi: Am analizat propunerea dumneavoastra, va felicit pentru munca pe care o depuneti cu site-ul, insa sunt nevoit sa va refuz politicos din cauza faptului ca mi-am propus ca pe blogul meu sa existe doar lucruri legate de Rapid, sau de sport in general. Nu as vrea sa ies din aceasta arie pe care mi-am stabilit-o.

    Va multumesc foarte mult pentru propunere.
    Numai bine!

    PS. Ar fi fost foarte indicat sa luati legatura cu mine la rubrica "Contact" a blog-ului.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile vor fi publicate dupa verificare.