sâmbătă, 19 februarie 2011

Return

A trecut cam mult de cand n-am mai postat ("Prietenii stiu de ce! :D". Acest lucru din cauza faptului ca am asteptat un oarecare deznodamant, un moment de respiro, de liniste in care sa evaluez situatia. Dar n-a venit cand m-am asteptat eu. S-au legat multe evenimente care trebuiesc dezbatute.


In primul rand, Rapidul nostru a terminat cu bine cantonamentul din Spania, cu 2 victorii si 2 egaluri, in timpul celor 90 de minute. Ce m-a ingrijorat atunci, fiind inca un motiv pentru care am evitat sa postez, era "tactica" lui Sumi de a testa executantii loviturilor de departajare. Poate avea si el dreptate, nici lotul nu era prea vast, dar asta a fost tot din vina lui. Putea sa ia minim 3 tineri la iberici.


S-au mai alaturat lotului si "italianul" Mladen. Un tanar de perspectiva ce promite, venind de la AS Roma Primavera, cu cateva prezente si la nationala. Tot la Rapid a mai sosit si Olberdam dupa cum se specula acum o luna. Se pare ca a adus un plus de viteza, si luciditate in joc echipei. Sper sa se impuna si sa se adapteze mecanismului giulestean. Despre jucatori si veniri mai sunt unele propuneri, printre care si francezul Bernard Mendy, dar cred ca e prea frumos ca sa se implineasca.


De asemenea la capitolul lot, bifam si revenirea lui Marcos Antonio, dupa accidentare. Ii mai asteptam pe Marius Constantin (in continuare cu probleme medicale) si pe Rui Duarte care se pare ca nu se va mai lasa mult asteptat, dat fiind rezultatul pozitiv impotriva Brasovului.


Rapidistii au mai disputat o partida de pregatire cu Buzaul, castigata cu 1-0 cam dificil dupa parerea mea, Herea salvandu-ne din nou blazonul cu un gol din penalty. Astazi au mai disputat un meci cu Astra Ploiesti, scor 2-1 (goluri Herea si Costa) fiind o ultima "repetitie" inaintea meciului cu Unirea Urziceni din etapa a doua a returului. A fost un meci bun televizat de GSP ( what??!!), al doilea meci de pregatire vazut la TV. A fost o partida destul de buna, cu exceptia catorva sincope, ce-i drept pe un teren dificil si o vreme la fel de grea.


Pana una, alta, Pavel Vidanov a semnat pe 3 ani cu Rapid. Conducerea aducandu-l de la TSKA Sofia, pe circa 400.000 de euro. Are 23 de ani, poate evolua atat fundas stanga cat si central. A fost titular incontestabil la bulgari si a evoluat in cadrul echipei nationale de mai muilte ori. La mai multi, nea' Gheorghe! :D S-au pus si abonamentele in vanzare, nu mai ramane decat sa fim la meci si sa incurajam Rapiduletzul!


Pe data viitoare! FzR!

2 comentarii:

  1. NU PUBLICA!!!
    Uite un articol despre fosta arenă FC Naţional distrusă de Dragomir pentru că s-au împotrivit sistemului:
    http://costeamircea.blogspot.com/2011/02/la-brat-cu-nesansa.html#comments

    RăspundețiȘtergere
  2. @Costea: Ti-am lasat comentariul pentru ca si altii sa vada ce "jocuri" mai face Dragomir. Daca nu ia nimeni atitudine, maine poimaine ne trezim cu stadioane ale cluburilor din liga I inchise. Maie doar un pas...

    RăspundețiȘtergere

Comentariile vor fi publicate dupa verificare.