duminică, 23 ianuarie 2011

Picaturi de adevar in basculante de stiri si avalanse de subiecte...


In ultima perioada am stat departe de tot ce tine de presa, informatii inutile si speculatii fara fundament, dedicate Rapidului. Daca era sa scriu cate un articol pentru fiecare fituica de stire pe care o zaream pe diferitele site-uri de "specialitate" treceam la 3 cifre la numarul de postari. M-am ferit de incertitudine si am cautat concretul, iar dupa toata aceasta perioada de "repaus", am gasit doar cateva aspecte importante, demne de discutat spre deosebire de vrafurile cu stiri mincinoase de pretutindeni.


1. In primul rand situatia financiara dificila, cu care ne-am obisnuit dealtfel, s-a rezolvat. De data aceasta salvarea venind din banii de pe drepturile de televizare, undeva pe la un milion de euro.
2.Pancone s-a intors la Rapid, insa in continuare nu s-au lamurit treburile la Vaslui asupra contractului lui, cu toate ca Porumboiu i-a dat voie lui Pancu sa plece.
3.Ne-am mai "tras" un mijlocas defensiv, Olberdam de Oliveira Serra, destul de tehnic, venit sub forma de imprumut de la Maritimo Funchal pentru restul sezonului, cu posibilitate de achizitionare definitiva. O-m vedea ce e si de capul lui.
4.Maine Rapidul va ajunge in cantonamentul din Spania si inainte de a intra in Copa del Sol (meciurile sunt transmise de Dolce Sport, iar online vor putea fi vazute aici), vor disputa un meci amical cu Dnepr Dnepropetrovsk, la 16:15, bineinteles netransmis. Va fi leve-text pe site-urile sportive. Vorba unui amic rapidist, e o rusine ca se transmit meciuri cu echipe de prin liga a V-a, a IV-a de prin Germania, in dauna Rapidului.
5.Rui-Duarte si-a luat-o in cap si la noi. Sper sa adune o amenda cat mai mare.
6.Andrei Ciolacu a plecat in cantonament, la Alicante, spre deosebire de Mardare, care se pare, are niste conflicte cu Dinu Gheorghe din pricina depunerii memoriului, nici Ionut Stancu si Ricardo Fernandes, care isi cauta echipa in Portugalia, nu vor face deplasarea.

Cam atat pana acum.
Pe data viitoare!
FzR!

Actualizare
Final: Rapid - Dnepr 3 - 1; dubla Herea si gol Sburlea. Start bun pentru elevii lui Sumi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile vor fi publicate dupa verificare.