vineri, 17 decembrie 2010

New love, Napoli!

Cu toate ca multi or sa-mi sara-n cap (cum a facut ilie nastase cu Sumudica dealtfel), ca de ce nu tin eu cu "ai nostri", tot o sa ma bucur pentru eliminarea "grandioasei echipe becaliene". Dupa golul dat in ghena de Cavani (golul egalizator, 3-3), toti prietenii stelisti erau cu urmatoarea replica: "Afara din ghencea! Cavani, afara din ghencea!" Ei bine, acum, le ofer eu replica: Afara din Europa! oierii, afara din Europa! 
Astept ca macar MM, daca ceilalti n-au curajul, sa scrie dupa exemplul italienilor, pe zidurile cimitirelor, doar ca in loc de "Nici nu stiti ce-ati pierdut.." ar merge mai bine "N-ati pierdut nimic!" :))

Dupa ultima seara magica a stelutzei, acesti....hmm....cretini pasnici (nu toti gandesc asa de bine despre ei), au mai adaugat un nume la lista de jucatori care i-au scos rusinos din EL, cap de afis fiind Maccarone, nu cred ca o sa-l uit vreodata pe cheliuta ala :)).

Ce sa mai zic, la cum a fost meciul, sa ziceti "sar'na Hamsik, sar'na Cavani" ca ati scapat doar cu unul. 
A, si inca ceva, sunt cel mai nou fan a lui Napoli! :D


 
Varianta italiana a "Gastii nebune" :P

FzR!

5 comentarii:

  1. Si la mine bucuria a fost la fel de mare! FZR :X

    RăspundețiȘtergere
  2. Cu dedicatie pentru bolsevici:

    Care e diverenta intre o galeata cu rahat si echipa steaua??? Raspuns: GALEATA :)))

    RăspundețiȘtergere
  3. @Cosmin: Ooo, sub centura a fost asta! :)) "Perversa de pe Targu-Ocna!" (frate cred c-o iau razna cu specimenele astea de comic conteporan) :))

    RăspundețiȘtergere
  4. De obicei ii zice, Da noi suntem aia mai prosti si noi comentam ! Dupa ce Steaua va scos din Europa a-ti soferit mai rau ca cainii, iar acum sunteti fericiti fara nici un rost. Noi, stelisti ne batem an de an in europa, an de an vin echipe mari in Ghencea, la voi... Ceea mai mare echipa a fost aia din diviziea B de a-ti jucat cu ei in CUPA.... Romaniei bine inteles, imi place ca romanu site sa se bucure de problema altuia, sa se bucure de insuccesul altora, dar atunci cand e vorba sa se bucure de succesul lui si de reusitele lui, este varza.

    Steaua - Mare echipa si acum, si cand va scos din europa, si cand v-a scos din cupa Romaniei.
    Rapid - Pe nicaieri long time no see guys ;)

    RăspundețiȘtergere
  5. @Anonim, oricine ai fi: Fiindca m-ai provocat, o sa-ti raspund de ce urasc eu steaua si pe ai ei suporteri:

    1.pentru ca nu au altceva in cap decat palmaresul lor, cand toata lumea il include la capitolul “Realizarile P.C.R.”

    2.pentru ca in prostia lor se leaga mereu de faptul ca noi am jucat si in B, fara sa stie ca din B Rapidul dadea 5 jucatori echipei nationale sau aducea in tribune peste 20 000 de spectatori.

    3.pentru ca n-au istorie ci doar performante stabilite in Plan, pentru ca au ajuns sa se mandreasca cu faptul ca au folosit mocirla lor de pe stadion pentru a obtine “performante”.

    4.pentru ca dupa impuscarea “Cizmarului”, acum sunt condusi de un cioban, fapt ce intregeste imaginea lor “de nivel european”.

    5.pentru ca nu au niciun cantec adevarat ci doar cantari de 2 versuri, perfect adaptate nivelului lor intelectual si usor de retinut in conditiile in care nu se intalnesc decat la meciuri, pentru a striga in gura mare de altii, sa fac Romania de ras si in afara, in timp ce ei au reusit performanta unica de a deveni spaima comerciantilor de…Milka!

    Ar mai fi multe de adaugat, dar sunt convins ca degeaba incerc sa explic aceste lucruri unor giboni care nu stiu altceva decat sa fluiere, sa injure, sa faca de ras Romania, sa-si arate adevarata fata de huligani fara pic de civilizatie, fara macar sa-si cunoasca istoria clubului lor bolsevic, fara sa stie ce inseamna DRAGOSTEA. Eu si sunt sigur ca si multi altii la fel ca mine, nu suntem rapidisti pentru participari in uefa, nu pentru cupe furate, nu pentru laude..ci pentru acest minunat club, care bun, rau, nu s-a manjit de rusine, care a fost mereu ca o a doua casa pentru noi, care a stiut sa indure persecutiile comuniste si sa ramana pur..... Nu mai continui, e ca si cum ai incerca sa inveti un berbec sa mearga pe bicicleta.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile vor fi publicate dupa verificare.