sâmbătă, 4 decembrie 2010

Duelul favoritelor


 In primul rand, intr-adevar, e meciul etapei, meciul favoritelor la varful clasamentului, dar e si meciul favoritelor mele. :P Pentru mine, dupa Rapiduletz, intotdeauna va fi aceasta frumoasa, serioasa si respectata echipa: Vaslui.


Una peste alta, daca Sumudica, macar din lipsa de solutii, va incepe in sfarsit un meci cu Sburlea, Costa si poate si vreun tanar "promovat" cred ca avem sanse sa le suflam moldovenilor cele 3 puncte.
Ar trebui sa acordam o atentie sporita acestor noi stranieri ai lui Hizo care vad ca s-au integrat destul de bine (Yero Bello, Christian Pouga) si au deja cateva goluri in Liga I.
Asul din maneca lui Porumboiu cred ca este Hizo, care cunoaste cat de cat echipa Rapidului chiar daca nu a prins perioada cu transferurile de la Brasov.

Pretul biletelor sunt urmatoarele:
Tribunele I si II cate 10 lei pentru fiecare bilet, Tribuna 0-25 de lei, iar la cele doua peluze, Nord si Sud, cate 20 de lei.
Programul caselor de bilete incepe de sambata, 4 decembrie, de la orele 12.00 si pana la orele 18.00, iar duminica de la ora 12.00 si pana la ora de incepere a meciului la 20.30.

Meciul va fi transmus in direct de DigiSport.

  Daca invingem trecem chiar in locul Vasluiului.
Doresc ca de sarbatori, Rapidul sa ramana acolo sus, poate macar asta ma va face sa uit de Maftei care 3 ani jumatate va fi coleg cu fostul rapidist Emil Dica la CFR.
  Daca pierdem vreau sa plecam cu fruntea sus, cu un joc bun. Jocul bun e oricum o victorie pentru noi, rapidistii!


Fie ca cea mai buna sa castige!


FzR!

Un comentariu:

Comentariile vor fi publicate dupa verificare.