joi, 24 iunie 2010

Ultimul amical

Rapid a disputat ultima partida amicala din Slovenia la Kidricevo (o superbă bază de pregătire, folosită și de naționala Sloveniei, în preparativele pentru Cupa Mondială) cu finalista cupei ruse, Sibir Novosibirsk.

Marius Sumudica a experimentat mai multe formule de joc, in a doua repriza punand accentul pe tinerii de la echipa a doua. Scorul final a indicat victoria  rusilor cu 3 - 1.
                                                                                                        

Iata echipa de start a Rapidului: Bornescu, Rui Duarte, Marcos Antonio, Mardare, Ezequias, C. Lazăr, N. Grigore, Spadacio, Grigorie, Cesinha, Răduţă.

Ca schimbari au intervenit: Straton - Bornescu (min. 46);  N. Grigore - Herea (min. 46);   Grigorie - Tene (min. 46);  Raduta - Al. Coman (min. 69);



Unicul gol al giulestenilor a fost marcat de Spadacio in minutul 85.
Raduta a avut cateva ratari monumentale in a doua repriza, iar la primul gol incasat de Rapid, Marcos Antonio a gresit flagrant.

"Sînt supărat din cauza rezultatului, n-ai voie să pierzi nici măcar un meci de pregătire! E vorba de multă oboseală, dar nu trebuie să căutăm scuze"
Marius Şumudică, antrenor Rapid


Delegația rapidistă se întoarce în țară vineri seară. 

FzR!

Un comentariu:

  1. Salut, am descoperit site-ul vostru cu mare placere, multa informatie, prezentata smart. Felicitari. Vizitati si voi recent deschisa Pagina de Sport cu opinii, tendinte, comentarii la
    http://danolteanu.wordpress.com
    Pistoanele neobosite
    Tabloul nebun
    Ziua Domnului Blatter si altele.
    Va astept

    RăspundețiȘtergere

Comentariile vor fi publicate dupa verificare.