marți, 29 iunie 2010

Transferuri prin "Vama"

Dupa ce Dinu "Vama" i-a adus pe Rui Duarte, Ezequias si N. Gigore, stegarii Sburlea si Roman au semnat cu Rapid. Contractul este pe 4 sezoane, iar suma de transfer fiind de circa 750 000 euro pe ambii jucatori + un procent pentru FC Brasov dintr-un eventual transfer.

 
Cei doi s-au alaturat lotului, efectuand ieri primul antrenament.

Echipa a fost completata si de brazilianul Gustavo Veronesi care a jucat 7 ani in Europa, ultima data evoluand in Grecia. 
Mijlocasul de banda a impresionat la primul antrenament, insa raman unele suspiciuni in privinta sa.

 
  
"Cînd îl vezi aşa mic, nu ai zice că e cine ştie ce fotbalist, dar pe teren nici nu mai contează fizicul său. E foarte rapid în execuţii şi pasează extrem de precis. Greu îi iei mingea. În plus, aleargă tot timpul, nu stă pe loc nici o clipă" - Astfel l-au caracterizat colegii sai la primul antrenament comun.

Tot in aceasta saptamana s-a negociat si cu Jean Padureanu cu privire la transferul atacantului Moraes. 1,2 milioane de euro este pretul fixat pe bistritean. 


Se speculeaza ca Rapidul ar fi "pus pe masa" 800 000 de euro + 2 jucatori. Acestia pot fi ori Ionut Stancu impreuna cu Stefan Grigorie ori tineri de la echipa a doua.

Clubul giulestean mai asteapta si cativa atacanti de la cupa mondiala care au iesit din competitie, conform declaratiilor lui Dinu Gheorghe.

FzR!
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile vor fi publicate dupa verificare.