joi, 10 martie 2011

Derby time!Sa vedem ce-om face si cu astia..
Dupa ultimile informatii, se pare ca Lazar este exclus din lot din cauza unor probleme cu cei din conducere, dar si cu Sumudica. Nu vreau sa dau curs unor supozitii marca "prostsport", dar realizez ca exista o serie de dificultati. Infrangere, victorie, vreau sa vad un meci bun, mai bun decat cel de la Galati. Statistica e favorabila dinamovistilor, insa acum sunt alte echipe, alte generatii, alte aspiratii. Ne "vedem" dupa meci!
FzR!
ACTUALIZARE:

Un 0-0 sec, parca prea sec pentru un asa meci. Mi-au placut suporterii, mi-a placut atmosfera, dar fotbal, mai nimic. 
Omul meciului cred ca a fost Bozovic, tot respectul pentru el, a aratat ca vrea sa castige. Si Glauber mi-a facut o impresie buna. 
La capitolul "jucatori inexistenti" ii renarcam pe Sburlea, Cassio. Daca atacul nu se vede e clar ce fel de meci am avut. 
Cu putina atentie, Dinamo putea sa ne dea lovitura, noroc ca s-a mai impotrivit Coman. Si evolutia lui mi-a placut. In rest, parca nu mancasera in ziua meciului, pareau asa de anemici, fara imaginatie, Pancu m-a dezamagit jocul asta... 

In concluzie, sper, imi doresc, dar dupa meciul de ieri nu mai sunt asa de sigur, ca-i vom bate pe bistriteni si vom ajunge la macar 4 puncte din totalul de 9, din obiectivul impus pentru primele 3 etape ale anului. 

Mi se pare mie sau Sumudica a inceput sa adopte tactica stimabilului antrenor stelist, Cartu, pe cand era la Pandurii? Trebuie sa ia masuri drastice, rapid, daca mai vrea sa traga vreo speranta la un loc de Europa, macar atat!

Pe data viitoare!
FzR!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile vor fi publicate dupa verificare.