vineri, 25 februarie 2011

Let the show begin!

Dupa lungi asteptari, ne realaturam astazi Rapidului 
nostru iubit! 
Sa vedem la treaba "locomotiva" impreuna cu 
noile ei "piese".
Ne vedem dupa meci!
FzR!

ACTUALIZARE:
Debut cu dreptul in 2011! Dupa o prima repriza slaba, in care giulestenii parca au "testat" terenul, reusind totusi spre final (min 45) sa inscrie prin exteriorul la coltul scurt a lui Sburlea. In cea de-a doua parte Grigorie s-a jucat cu nervii tuturor si a ratat din doua pozitii ideale. Momente notabile au fost si fazele create de Pancu, care si-a aratat inca o data clasa. Apoi au urmat minute bune de dominare copioasa a rapidistilor.

Per total, un meci bun, pe un gazon greu si o vreme nu tocmai potrivita pentru fotbal. Ai nostri s-au descurcat, iar acum asteptam duelul capital cu Otelul, care a luat in "altitudine" dupa partida disputata la FRF cu cei de la Pandurii.

Noapte linistita, rapidisti!
FzR!

4 comentarii:

  1. O sa apara un articol defaimator la adresa clubului Rapid luni in oisport , asta este o replica inteligenta: http://www.fzr.ro/stire_detaliata/DE_PRIN_PRESA_ADUNATE/Cu_rusine_despre_rusinea_altora/9410.htm

    RăspundețiȘtergere
  2. @Costea: Multumesc pentru pont! Felicitari lui Altona pentru articol!

    RăspundețiȘtergere
  3. Un film care se aseamană cu ce se întamplă în rromânia, comuniştii de genul: pcr-steoaia-dinumu-prostsport-Gcursp-vadim-paunescu, acuza de comunism Regalitatea: Rapid-Sportul-PNŢ-Ion Ratiu-familia Bălacenilor.
    http://www.cinemagia.ro/filme/flammen-citronen-flame-si-citron-29467/

    RăspundețiȘtergere
  4. @Costea: e putin cam offtopic, dar intr-adevar, filmul asterne tipicul problemelor romanesti. Nice-one! 10x

    RăspundețiȘtergere

Comentariile vor fi publicate dupa verificare.